top of page

Mennyi és milyen ruhadarab szükséges egy emlékplüsshöz?

  • Minimum 4-5 darab babaruha (bodyk, rugdalózók, pulcsik, nadrágok stb.) vagy

  • Minimum 3-4 darab kisgyermekruha (póló, pulcsi, ruha, mellény, melegítő, stb.) vagy

  • Minimum 1-2 darab felnőttruha (póló, ing, pulcsi, mellény, top, ruha, stb.) vagy

  • Minimum 100x70 cm-es takaró, egyéb anyag

A ruhadaraboknak tisztának és jó állapotban lévőnek kell lenniük. Érdemes karakteres és semleges mintájú, illetve egymással kontrasztos ruhákat egyaránt kiválasztani. A nagy minták (pl. nagy mesefigura karakterek) nem tudnak igazán jól érvényesülni a plüssökön, mivel sok pici darabból állnak össze. Ezért az apró mintás anyagokat kell preferálni. Kötött anyagnál csak az apró szeműből lehet plüsst készíteni, így ilyenkor az előzetes egyeztetés különösen javasolt!

Érdemes inkább több ruhát elküldeni (akár 8-10 darabot is preferencia megjelöléssel), hogy biztosan megtaláljam a legjobb kombinációt.

A fel nem használt ruhák természetesen visszaküldésre kerülnek az elkészült emléktárggyal. Ha bizonytalan vagy, elküldheted e-mailben a kiválasztott ruhák fotóját és segítek a választásban. 

Hogyan juttassam el a ruhákat?

Küldd el postai úton a felhasználandó anyagokat az alábbi címre:

Czili Orsolya - 1155 Budapest, Patyolat köz 2.

Személyes leadás csak előre egyeztetett időpontban lehetséges!

Lehet-e egyedi szöveget hímeztetni?

Jelenleg nincs lehetőség hímeztetni.

 

Mennyi idő alatt készül el az emlékplüssöm?

Az anyagok beérkezését követően az elkészítési idő kb. 10-14 nap. Amennyiben hamarabban szeretnéd megkapni az emlékplüssödet, kérlek előzetesen vedd fel velem a kapcsolatot és megteszek mindent, hogy időben elkészüljön. ​

Hogyan kapom meg az elkészült plüssfigurámat?

Az elkészült plüsst és a fel nem használt anyagokat személyesen előre egyeztetett időpontban lehet átvenni az alábbi címen (ingyenesen): 1155 Budapest, Patyolat köz 2. Vagy futár szállítja házhoz, amelynek díja 1.990,- Ft

Hogyan tudok fizetni?

Fizetni az anyagok eljuttatásakor készpénzben, vagy előre banki átutalással lehetséges.

Adhatom-e az emlékplüsst gyermekeknek játékként?

Habár a töltőanyag 100%-ban antiallergén szilikongolyó, a külső anyag mind különböző, ezért lehetetlenség lenne bevizsgáltatni egyesével őket CE minősítésre. Az emlékplüssök nem minősülnek gyermekjátéknak! 3 éves kor alatt ne hagyd gyermekedet felügyelet nélkül az emlékplüssel! A rendelésed leadásával tudomásul veszed, hogy az emlékplüssök emléktárgyaknak és nem játéknak minősülnek.

Elállhatok-e a rendelésemtől, visszaküldhetem-e az emlékplüssöt?

Mivel minden egyes plüssfigura egyedi megrendelésre készül, ezért nem érvényes rájuk az internetes vásárlásra vonatkozó 14 napos elállási jog. Kérlek vedd figyelembe, hogy mivel minden plüss különböző anyagból készül, ezért a te emlékplüssöd némileg eltérhet honlapon szereplő mintáktól.

A gyermekem kedvenc állatkáját szeretném neki megvarratni, de nem láttam a kínálatban. Mit tegyek?

Több mint 100 féle figurát áll módomban elkészíteni, úgyhogy ha bármilyen különleges kívánságod van, ami még nincs az aktuális kínálatban (akár például leguán, koala, vombat, mókus, sárkány, narvál, tukán, stb.), keress meg bátran, nagy eséllyel teljesíteni tudom 2.000 Ft felár ellenében! 

Amennyiben bármilyen kérdésed van az emlékplüssökkel kapcsolatban, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot!

bottom of page